Vi är Jaxal

Vår historia

När Jaxal AB grundades 1992 tillverkade vi släpvagnar i aluminium till personbilar och tillhörande kåpor. Vi la ner släpvagnstillverkningen 1998 för att satsa på att utveckla de bästa släpvagnskåporna i plast på marknaden.

Sen december 2020 är Jaxal AB en del av en koncern tillsammans med moderbolaget Nordic Plast Oy och dotterbolaget Muovitekniikka Oy Europlast.

Idag är vi den största enskilda tillverkaren i Europa och våra kåpor finns över hela Norden samt Ryssland, Estland och Tyskland.

Produktion personal

Vägen till de bästa kåporna

Våra produkter tillverkas genom vakuumformning. Våra maskiner är några av de största i Europa vilket gör att vi kan producera stora serier av toppkvalitet. Med hjälp av datastyrd vakuumformning får vi en snabb, rationell tillverkning med hög kvalitet och ytterst få avvikelser.

Ett miljövänligt val

HD-PE plasten är 100% återvinningsbar och allt spill från produktionen görs till granulat som återanvänds.

Legoproduktion

Efterbehandling och montering

Efterbehandling och montering sker i stora ändamålsenliga lokaler med arbetsmetoder anpassade för att kunna hantera stora volymer utan avkall på kvalitet under slutmontering.

Legoproduktion

Vi utför alla legotjänster som har med plast att göra, från smått till stort. Unikt med vår produktion är att vi har möjlighet att göra riktigt stora produkter.

Hos oss på Jaxal AB är det viktigt att vara införstådd i alla kunders behov. Vi ser alltid till att förstå hela processen för att kunna leverera det bästa resultatet inom de tidsramar vi kommer överens om.
Med vår 30 år långa erfarenhet och breda kompetens av vakuumformning & extrudersvetsning i olika typer av plast, kan du på ett effektivt och smidigt sätt använda dig av oss för din legoproduktion.

Kontakta oss och berätta mer om vad just du behöver så löser vi det tillsammans.

Faktureringsuppgifter

Faktureringsadress:
Jaxal AB
Företagsvägen 2
957 32 Övertorneå

Mailadress för fakturor: inbox.lev.1402216@arkivplats.se

Referens ska alltid anges och vara den person som gjort beställningen.

Bild på granar

Har du några funderingar?

Kontakta oss