Legoproduktion

Legoproduktion

Vi tillverkar det mesta i plast

Legoproduktion

Vi utför alla legotjänster som har med plast att göra, från smått till stort. Unikt med vår produktion är att vi har möjlighet att göra riktigt stora produkter.

Hos oss på Jaxal AB är det viktigt att vara införstådd i alla kunders behov. Vi ser alltid till att förstå hela processen för att kunna leverera det bästa resultatet inom de tidsramar vi kommer överens om.
Med vår 30 år långa erfarenhet och breda kompetens av vakuumformning & extrudersvetsning i olika typer av plast, kan du på ett effektivt och smidigt sätt använda dig av oss för din legoproduktion.

Kontakta oss och berätta mer om vad just du behöver så löser vi det tillsammans.

Ett miljövänligt val

HD-PE plasten är 100% återvinningsbar och allt spill från produktionen görs till granulat som återanvänds.

Efterbehandling och montering

Efterbehandling och montering sker i stora ändamålsenliga lokaler med arbetsmetoder anpassade för att kunna hantera stora volymer utan avkall på kvalitet under slutmontering.

Produktion personal

Snabb, rationell tillverkning med

Vakuumformning

Våra produkter tillverkas genom vakuumformning. Våra maskiner är några av de största i Europa vilket gör att vi kan producera stora serier av toppkvalitet. Med hjälp av datastyrd vakuumformning får vi en snabb, rationell tillverkning med hög kvalitet och ytterst få avvikelser.

Se film här
Badtunnor

Produktexempel

Plastinsatsen till dom populära badtunnorna

Plastinsatser till badtunnor är några av dom produkter som vi gör på beställning till kund!

blå badtunna

svart badtunna

vit badtunna

Minireningsverk

Minireningsverket är ett komplett avloppsreningssystem som hanterar allt hushållsavlopp (toalett-, bad-, disk- och tvättvatten). Anläggningarna är framtagna så att alla reningssteg är integrerade i en och samma behållare.

Minireningsverk
Bild på granar

Har du några funderingar?

Kontakta oss